30 August 2022

Certificare VPI

Certificare VPI

În urma evaluării tehnice efectuate de auditorii VERS, suntem bucuroși să vă anunțăm că am obținut certificarea VPI, care atestă că serviciile de reparații în ateliere mobile oferite de compania noastră sunt realizate pe baza Ghidului European de Întreținere VPI.

Precizăm că în procesul de reparație folosim cele mai noi tehnologii în domeniu, printre care menționăm:

  • STAND DE VERIFICARE A ECHIPAMENTULUI DE FRÂNARE MI-8 Transformer HUB - Conceput pentru efectuarea testelor de frânare
  • INSTRUMENT DE MĂSURARE A ÎNĂLȚIMII TAMPONULUI - Instrumentul este proiectat pentru măsurarea distanței dintre axa tamponului și partea superioară a șinei
  • INSTRUMENT DE MĂSURARE CU LASER A PROFILULUI ROȚII - Conceput pentru: măsurarea parametrilor geometrici ai flanșei roții (grosime, pantă, înălțime), scanarea completă a profilului și analiza suprafeței de rulare a roții, menținerea bazei de date electronice de uzură, controlul toleranțelor și sortarea în cursul verificarea, examinarea, repararea și formarea seturilor de roți de cale ferată.
  • INSTRUMENT DE MĂSURARE A DIAMETRULUI ROȚII - Conceput pentru măsurarea diametrului cercului de rulare a roții (cantitatea de uzură) al căii ferate, metroului și tramvaiului, în cursul verificării, examinării, reparației și formării seturilor de roți. Măsurătorile se fac direct pe materialul rulant.
  • AUTOUTILITARE complet echipate deservite de personal calificat

Având în vedere cele de mai sus, sperăm că putem deveni un partener care să vă ofere servicii de calitate la timp, echipele noastre fiind disponibile să se deplaseze oriunde ne-ar cere clientul.