15 September 2023

GATX Rail Europe finalizează predarea vagoanelor de cereale către Global Rail Solutions SRL

Echipa GATX Rail Europe, a finalizat transferul a 78 de vagoane de cereale, de tipul Tagnpps 95 m³, către cel mai nou client, Global Rail Solutions SRL.

Gatx 1

Noi, ca furnizor de logistică cu sediul în România, devenim tot mai vizibili în domeniul transportului de cereale. Ca un jucător emergent în acest sector, ne mândrim cu o rețea extinsă care acoperă Europa de Est și Centrală, asigurând transportul fără probleme al cerealelor în aceste regiuni. Noi ne remarcăm prin profesionalismul nostru și prin valoarea pe care o acordăm relațiilor cu clienții.

Gatx 2

Evenimentul de predare a avut loc în localitatea Caracal, unde am efectuat verificări detaliate ale noilor noastre vagoane de cereale Tagnpps înainte de a le prelua. Aceste măsuri, care au inclus, în principal, teste pentru etanșeitate, au fost esențiale pentru menținerea calității și standardelor de siguranță la care ne-am angajat.

Gatx 3

În plus față de transferul vagoanelor de cale ferată, acest eveniment a avut o semnificație specială în contextul unei colaborări. Romeo Drăgoi, Directorul General al Global Rail Solutions SRL, a subliniat importanța acestui parteneriat recent, afirmând: „Una dintre prioritățile noastre majore în această perioadă este modernizarea flotei de vagoane. Avem o responsabilitate suplimentară din cauza certificării GMP+B4 Transport pe care o deținem, care ne obligă să furnizăm servicii de transport de înaltă calitate. Este esențial să evităm deconectarea vagoanelor din trenuri complete din motive tehnice, asigurându-ne astfel că întreaga cantitate de mărfuri ajunge la destinație fără întârzieri sau probleme. Colaborarea noastră cu GATX Rail Europe a fost esențială în acest sens. Acest parteneriat ne ajută nu numai să ne întărim flota, ci și să răspundem mai eficient cerințelor sectorului alimentar din Europa, în special într-un moment în care lanțurile de aprovizionare verzi și sustenabile sunt de o importanță crucială. Cu siguranță, considerăm această colaborare ca fiind cheia succesului nostru în această industrie.”

Gatx 4

Comentând asupra acestei colaborări, Biljana Tejic, Manager Vânzări la GATX Rail Europe, a exprimat entuziasmul față de prezența noastră, adăugând: „Acest nou parteneriat reprezintă o potrivire excelentă în acest moment și un pas important către transporturile alimentare mai ecologice în Europa, consolidând astfel traseul european al cerealelor.”

Sursă articol: www.railtarget.eu